Hocam ben başvurumu E-devlet aracılığı ile 23.04.2021 için izin istiyorum dedim ve bana o gün için izin verdiler. Yani sizin dediğiniz gibi şu saat aralığı değil de 23.04.2021 için izin verildi. Bu da 23.04.2021 00:00 dan 27.04.2021 00:00 'a kadar demek oluyor değil mi? Ayrıca e-devlet başvurularında ilgili belgenin çıktısı nı almam yeterli değil mi ? Yani ortada bir ıslak imza yok elektronik imza yok. E-devlet üzerinden aldığım çıktı ile problem yaşamam herhalde.
Şöyle bir notları var :
İçişleri Bakanlığının 30.11.2020 tarihli istisnalara ilişkin Genelgesinde belirtilen kriteri taşıdığı anlaşıldığından başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır. Seyahat izin belgeleri tek gidiş için 36 saate kadar, gidiş geliş 72 saate kadar geçerlidir.
Tamam siz e-devletten aldıysanız o şekilde hocam benim aklıma 199 modülü geldi o modülde direk tarih ve saat aralığı belirtildiği için dedim, sizin belgenizde bir sıkıntı yok ama bana o kadar uzun süreli başvuru gelse şimdilik beklemeye alırdım çünkü 2 gün sonra nasıl bir genelge geleceği belli olmadığı için vatandaşa mağduriyet verme olasılığı olabiliyor.