En gelişmiş özelliklere sahip script aracılığı ile kurulmuş, geliştirilmiş ve 1-2 aydır aktif olarak makale alım satım sipariş yeri olarak kullanılıp az da olsa yazar/müşteri kitlesi oluşmuş makale alım satım sitesi satıştadır. Bu site aracılığı ile:
- Kendi makalelerinizi hazır makale olarak ekleyip satışa sunabilirsiniz
- Sitenize üye olan kullanıcıların siteye verdiği siparişler üzerine yazabilirsiniz
- Sitenize yazar üyeler alarak onların satışlarından komisyon kazancı elde edebilirsiniz.
Site adresi: PM Site için istenen fiyat : 500 TL Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 3 ay önce Kategori, sitenin içeriği nedir: Makale Alım Satım Sitesi Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı: Google, R10, WM vb. Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok Hosting dahil midir: Değildir ama kısa bir süre idare edilir Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil (500 TL'lik script) Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok