bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum TRY konusunda BinanceTR açılması sebebiyle komisyon yoktu. BUSD de Binance USD coini olduğu için herhalde kendi piyasasında söylediğin gibi komisyon almıyor doğrudur. Ancak kimse 1000$ bağlayıp 0.7$ yani 6 TL kazanmak için işleme girmez. Sen yapıyor musun bilmiyorum bu ayrı konu ama stablecoinde böyle trade olmaz ondan bahsetmek istiyordum aslında. Risk meseleside değil olay, senin söylediğin paranın zamanını öldürmek, şuan zaten 10000 TL'ye günlük faiz bilen 5,3 TL faiz= direkt para. %0,5 bile getirisi olsa sana hak vericemde o bile yok.
Hocam ben bu işlemi yaptıktan ve günde 7-8 dolar kazandıktan sonra buraya yazma ihtiyacı duydum zaten.Ortadaki para miktarı arttıkça kazanç artıyor ve bu 0.7 sadece bir islemdeki kazanç, bir gündeki değil. Gün içerisinde 0.0005 link makas farkı en az 3-5 defa geliyor ve değerlendiren için bir fırsat. Yoksa en de biliyorum bizim insanımızın risk sevdiğini, elindeki 3-5 kurusu hiç birşey bilmeyen fenomenleri kaptırmak için yanıp tutustugunu ya da shitcoinlere basmak istediğini buradaki olayda risk var 0 değil ama işi öğrenene kadar 3-5 cebine birşey girmesi