bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ya çok işlem yapmamış yada komisyondan haberi yok. İşlem hacmi arttıkça komisyonda artıyor. 0.7 $ kazancam derken 2$ kaybedecek
Ayrıca o kadar az makasa girmek için çok büyük hacim gerekir. Bu söylediğini ben BTC'de yapıyorum düzeltmelerde, düşüşlerde alıyor istediğim kademede çıkıyorum.
BTC volatiliteli bir coin bu arada konu sahibi stable coin söylemiş ancak BTC'de borsanın yönünü veren coin diyebiliriz. Nasıl boğa devam ederken genellikle yukarı yönlü gidecek tahmin edilebiliyorsa öyle bir coin yani.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Busd paritesinde uzun süredir komisyon ücreti alınmamakta, inanmayanlar için btc-eth gibi pariteler de busd ile işlem yapabilirler.Hatta ve hatta binancetr de bir süredir try paritesinde de komisyon alınmıyor diye biliyorum binance destek konusunu açıp okursanız görürsünüz. Zaten buradaki amaç riske girmemek yoksa ben de bilirim btc yüksekten sat düşükten al demeyi. Bu paritenin olayı ya limit emirlerde komisyon kesmemesi

Ek olarak:Stabilcoin vermemin amacı yeni başlayan arkadaşların hem ufak miktar kazanmaları hem de bu işi öğrenene kadar en az risk üzerinden gitmeleri