drdiyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafasına göre trade veremez ekran resmi alın - trade verirse şikayet konusu açın
fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin hakkın var onunda hakkı var. Tabi attıktan sonra haksız trader bildirme başlığından haksızlığı kanıtlarsan senin silinir. 😊
yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atamaz Adem'im, tabi sen de trade atmayıp direk paranı alsaydın sana daha yakışırdı; cidden sorun olmadıkça - trade atmak bana göre yanlış ki ticaret yaptığının telafi yapabilme ihtimali de var
Meehmetdg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size - vermesi doğru olmaz bunu yetkililere iletmelisin. doğal olarak size verilen sürede gelmemiş ve mesajlarınıza cevap vermemiş. ne sorun olursa olsun size bir kelime yazması zorunlu cevap vermesi zorunludur
Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/sikayetim-var/26...e-basligi.html bu konuda belirtirseniz ilgili yönetici inceleyip, haklı/haksız ticaret puanı olduğuna karar verir.
ownerr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş açıkçası tehditte bulunmuş moderatörlere söylediği sözlerin ssyle kanıt sun onlar gereğini yapar
fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdi tabi ki ben ona haklı demiyom 😂 ama şöyle bir şey bizim toplumda kendisi bile iş yapmadığında sen onun işini beğenmediğinde oda sana bir şekilde zarar vermeye çalışıyor 😊 kısacası aslında onun yaptığı güzel değil ama tabi ki sonuçta r10 da bu hak herkese verilmiş 😊 yani işini doğru yapsan bile seni sevmeyen biri yine bunu yapabilir
satıcının mağduriyeti olmaz bu gibi durumlarda alıcıya söylediğinz tarihin dışında ve eksik hizmet sunarsanz tabikide hizmetinizi beğenmedi diye -trade atacaktır sizin karşılık olarak -trade atma gibi bi durumunuz yok
orada bu gibi durumlarda demişim hocam tabikide satıcının mağduriyeti olur ama bu gibi durumlarda olacağını sanmam çünkü tamamen alıcı arkadaşı haklı buldum
Yorumlarınız için teşekkürler. Yenile hocamın dediği gibi haksız -itrader bölümüne yazdım ve haklı olduğum için - traderim kaldırıldı. Zaman ayırip yazdığınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻