Yeni ATH 'sini yaptı coin daha, daha detaylı cizmek icin fiyat aralıgının biraz yatay devam etmesi gerekir.
Yada tp1 tp2 belirlemek istiyorsan kendine fibonaccii ile cizebilirsin.
Yeşil direnc siyah destek.
https://prnt.sc/11bx8fk
Yükselis trendinde oldugunu goruyoruz. Siyah alanlar güzel bi destek olarak gorev goruyor.
Ayrica kaldıraclı ve marjin islemler oldukca sakat. Çokta iyi para kazanılıyor bildiğimiz rulet olarak goruyorum ben onu. En azından 3-4 senelik bi tecrüben geçmişin yoksa daha destek direnç çizemiyorsan girmek çok ama çok riskli. o yüzden spotta kar alarak al sat yapmak daha avantajlı. (Genel soyluyorum size degil)
Ek olarak kaldıraclı islemlere hic girmediğim için dakika bazlı yada 15 dklık grafik hakkında yorum yapamayacağım. fakat trade için , spotiçin genel olarak 4 saat ve saatlik bakılır.
Bilgiler için teşekkürler, evet marjin işlemler oldukça riskli bunun farkındayım fakat dediğim gibi beni üzmeyecek miktarlarda harcama yapmaya çalışıyorum.