induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak etmeyin ben tekrar tekrar okudum, kendi cümlelerim dahil yanlış ithamda bulunmamak için okudum durdum.

"nasıl bir covid'se Diyanet torpili ile bozmaz şerhi aldı" Benim eleştirdiğim nokta burası..

Ben sizin görüşlerinize ve bilginize herhangi bir laf etmedim. Siz torpil dediniz ve hala demeye devam ediyorsunuz. Ben bunun torpil olması imkansız diyorum ve elimde olmadığına dair somut kanıtlar var. Daha ne diyebilirim? Daha vasıflı bir kurum bulmadıkça, müçtehit olup içtihat yapmadıkça dini nasıl doğru yaşayacaksınız merak ettim açıkçası. İlk cevabınızda yazdığınız gibi, herkes hadis, fıkıh, akaid ilmini bilmiyor...
Yahu rica ediyorum mantık çerçevesinde irdeleyin, Torpil kime olabilir, neye olabilir? Demişim ki "nasıl bir covidse" covid bir şahıs/kurum yada kuruluş mu? Bir virüs yahu virüs. Bir virüse normalde neden torpil olsun orda konuya espri katma mahiyetinde kullanılmış birşey. Elbette torpil olması imkansız lütfen beyefendi, üzerinde ısrarla durduğunuz şey konudan çok uzak çokk.