Merhaba,
@madredeus; nickli arkadaşımız elindeki bir domaini açık arttırmaya koyarak satmak istemişti. Ben de domaini alıp projelendirmek üzere birkaç arkadaşla yaptığım görüşmeden sonra konu altından teklif verdim.
Domain bende kaldı ve hemen anlaştığım arkadaşlara hemen işe koyulmak için ulaştım ama onlar fiyatı arttırdıkları için anlaşmazlık yaşadık. Böylece proje suya düştü...

Böyle olunca, madredeus nickli arkadaşıma ceza bedeli olarak bir miktar ödemeyi ama domainin kendisinde kalmasını rica ettim. İlk anda kabul etti ama sonradan teklifimi çok yanlış anladı. En sonunda da sitem dolu bir mesaj gönderdikten sonra engelledi.
Kendisine ulaşmak için çok çabaladım ama profilinde ne bir telefon numarası, ne de bir e-mail adresi bulabildim.
Dostum sen haklısın, ( hatalı olan benim ) ben kırgınlıkları hiç sevmem. Bu konuyu görüyorsan lütfen engelimi kaldır, ödemeni yapayım. Asla sadaka gibi bir miktar teklif etmek gibi düşüncem yoktu, beni çok yanlış anladın. Aradan 4-5 gün geçti ama ben çok huzursuz & mutsuzum, vicdanen rahatsızım.
Hatta dilersen, hangi şehirdeysen ilk uçakla hemen yanına gelip gönlünü almak isterim.
Umarım sana ulaşabilirim.

Edit :// Kendisini tanıyan varsa arkadaşımıza ulaşmakta yardımcı olabilir mi?

Sevgiler.