Her şeyden getir sen.İlk defa acemi alan bir yere rast gelirseniz ortada bu soğuk hava da donarsınız benden söylemesi

Acemilikte getirdiklerinizi belki kullanmazsınız ama ustada kullanacaksınız.Çanta olarak almayın çekmeli valiz alın.Acemilikte yürütüyorlar çanta ile büyük yere düşerseniz zor olur.
Dostum kaliteli traş bıçağı götür net olarak.
Kıbrıstan yeni döndüm kantinden inan tişört bile yoktu.
Valizle gitmeni öneririm bende. Al yanına bir şey olmaz her şeyi ordan vermiyorlar öyle bir dünya yok palaskayı bile parayla aldık kantinden.
Nemlendirici götür kesinlikle lazım olacak.
Şimdiden hayırlı teskereler.
Cevapları tek tek okumadım tekrar varsa hakkını helal et. Arkadaşlara katılıyorum boşuna hamallık etme. Ama bence şunları mutlaka al.
Sofra peçetesi 100lük paketler var ya aha işte ondan.
Cep boy ıslak mendil (3lü paket)
Kalem
Cep boy defter
Bir veya iki cep boy kitap
Namaz kılıyorsan cep boy seccade ve bir adet pusula( gitmeden önce kıble açısını kontrol edersin)
Kullanıyorsan kredi kartı (ankesörlü telefonlarda çalışıyor)
Uzaktan sana destek atacak yardımcı olacak aramak isteyebileceğin 10 kişinin telefon numarasınıçıktı al
En az 1 adet çöp poşeti
1 adet çamaşır filesi
Kolonya (plastik şişe)
Şampuan ( otellerde verilen şişelerle götürsen yeter)
1 kalıp sabun ( otellerde verilen boylardan harika olur)
Törpülü tırnak makası, 3-4 çengelli iğne ( bunları belli olmayacak şekilde bir çorap topunun içine zulala)
Asker cüzdanı
Bir çift ayakkabı tabanı (pahalı olmasına gerek yok ama hava alabilen bişi harika olur)
Keyfe keder deodorant
dijital saat (casio benzeri)
Uyku için göz bandı
Bunların tamamı bir sırt çantasını aşmaz ben baya faydasını görmüştüm
Görüreceğin hiç bişi pahalı olmasın
Hatırası olan değerli hiç bir aksesuar götürme
Cam şişe, sivri, delici hiç bişi yanında olmasa güzel olur
ilk zamanlar hiçbirşey almana gerek yok giydiğin çorap bile istenilen renkte değilse giyemezsin iç çamaşırlarında buna dahil o yüzden giydirmeyecekleri için çantanda kalabalık edecek tabi eski disiplin halen varsa
Kişisel bakım ürünleri alabilirsin traş-diş-ayak bakım kremini unutma pudra vs bunlar önemli şeyler o ayaklar mantara bağlıcak

birde çamaşırhanede eşyalar karışmasın diye sağlam bir çamaşır filesi götür yanında kantindekiler dandik olur
Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim,hepsini not alıyorum