BatuHan00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok pump yapmış, listeleme ardından hemen dump yiyecek gibi..
Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok bildiğimden değil ama bir şeyin yükselip çakılacağını düşünüyor genelde insanlar peki yükseldikçe neden satın alıyorlar ? risk ve aptallık aynı şey değil sanki.
bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam herkes bir şeyler yazmış ama ilk dakikada satarsan acayip kar yaparsın. bilginize

ytd
SinerJJiTV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir alien worlds oynayan birisi olarak şu anda elimde xxxx miktar TLM var. Daha önceden 6* haneli satışlarını yaptım. Alanlara şimdiden geçmiş olsun. Benim gibi yüzlerce kişi satacak
SinerJJiTV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da satış için beklettiğim tutar. Ki birkaç günde zaten bu kadar üretebiliyorum. Benim gibi zibilyon oyuncu var dersek 1 dolardan bile satsak iyidir. 3 dolardan alanlarda umarım kar edebilir.
Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdiden satamayanlara geçmiş olsun.

Bu arada launchpool`da 200-250 dolar tutana 3-4 tane TLM verdi zaten bunun için bu kadar para verenleri görünce şaşırıyorum
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu görsel nereden hocam, teleport sitesine ben giremiyorum da . 10 milyar dolarlık bnb stake edilmiş. Millet parayı ne yapacağını şaşırmış. Nasıl çıkacak bakalım. En son alcorda fiyatı 0.03 dolara geliyordu. Bir 30x lik binance etkisi olabilir belki 1 dolar için.

Düzeltme: Chrome siteyi açmıyor. Başka tarayıcıda açılıyor.
Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence lisitelendiği saniyelerde sat diyin, öyle hareketler göreceksiniz ki atıyorum 50 olacak 35 olacak 80 olacak anlık. iş uzadıkça muhtemelen düşer. ytd
Gece 12 gibi dayanamayıp 10 dolar karla sattım bana da dibi görecek gibi geldi çünki binance'a çok fazla arzla çıkıyormuş