NoktaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ekşisözlükteki seyler.eksisozluk.com gibi blog kısmı da var mı bu temada? Yoksa eğer böyle bir çalışma yapmayı düşünüyor musunuz?
Selamlar, henüz yok. Sebebi ise yeni tema güncellemesi. Yeni sistem (güncelleme demek istemiyorum) yakın bir zamanda gelecek ancak bir tarih vermek istemiyorum çünkü X tarihi deyince ve o tarihte gelmeyince çok linç yiyorum. Bu sistem ile blog modülü de temaya dahil edilecek.

Yeni sistem envato markette satılacak yani themeforest'da.

Yeni tema sadece bir sözlük olmayacak. Bir sosyal medya teması olacak.

https://www.r10.net/wordpress-temala...l-tavsiye.html

adresinden 0.8'in görsellerine göz gezdirebilirsiniz.

Tema ayarları ile oynanarak %95 bir sözlük gibi görünebilecek. Çok amaçlı bir tema olacak kısacası.

Mevcutta saf bir sözlük için satın alım yapmış eski müşterilerimi üzmeyecek bir sistem olacak, görsellerde bir sosyal medya gibi görünse de dediğim gibi ayarlar ile oynanarak bir sözlük olabilecek.

2 senelik hype sözlük tarihinin 2. ücretli güncellemesi olacak.

6.X'de kalmak isteyen müşterilerime (mevcut sürüm) bana ilettikleri şimdiye kadar elime geçen 1'i geliştirme 3'ü low, 2'si de medium seviye bug'ı fixleyeceğim ve blog ekleyeceğım. Bu ücretsiz olacak. Bunun ise tarihi Hype Community'nin yani yeni temanın çıkışından önce olacak. Tahminimce bu ayın 20'si gibi.

bhyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog kısmı henüz yok hocam, topluluk olarak bekliyoruz blog gelmesini
Hahahaha, hem güzel hem de kötü bir şey. Güzel çünkü bir topluluk yarattık, insanlar artık hype sözlük'ü tanıyor. Kötü çünkü güncelleme gecikti.

Cevaplandırmanız için çok teşekkür ederim.

Hype Sözlük bu güncellemeye kadar en geç 2 ayda 1 güncelleme aldı ancak son güncelleme gereğinden fazla uzun sürdü. Bunun sebebini merak eden müşterilerimden çok soru alıyorum.

Yeni güncelleme gecikiyorsa her zaman 2 sebebi vardır. Ya yeni gelen şey çok büyüktür ya da mevcut sistem yeni güncelleme beklemesini kaldıracak kadar stabildir.

Herkese iyi günler dilerim.