Kripto para balondur diyen adamların çoğu elinde dolar tutuyor ve genellikle bilgisiz piyasaya giren adamlar kaybedince etrafına kripto paralar balon alma yakında fişini çekecekler tarzı şeyler söylüyolar tamamen bir manipüle olduğunu düşünüyorum 2015 yılında bitcoine balon diyen insanlar 4-5 adet almış olsalar şimdi milyonluktular mesele o deil hiçbirzaman boş görüşlü insanları dikkate almayacaksanız.

İnsanoğlu öyle bir varlıktırki kendisi başaramıdığı yapamadığı aklının ermediği şeyler hakkında karşıdakide başaramasın diye yorum yapıp yalan şeyler söylemeyi çok severler bizzat bunu çevremdeki akrabalarda bile görüyorum fakat ne dedikleri gram umrumda olmuyor Bu hayatta neyin garantisi varda insanlar bitcoine balon diyiyor yarın öbürgün bankalar çökse kaçsa kim ne diyebilirki hiçkimse size yarının garantisini sunamaz o yüzden bu tarz şeyler hakkında araştırma yaparken çevrenizdeki insanların görüşlerini kolay kolay dikkate almayın kıskanç varlıklarız sonuçta hiç kimse karşısındakinin zengin olmasını para kazanmasını istemez bir konu hakkında araştırma yaparken daima kendi fikirlerinize önem verin bu hayatta başkalarının fikirleriye hareket etmeye kalkarsanız daima kaybetmeye mahkumsunuzdur.

Yazdıklarımdan bitcoinin artacağını falan söylemiyorum yanlış anlamayın yarının garantisini kimse veremez sonuçta burda anlatmak istediğim şey bir konu hakkında bilgisi olmayıpta saçma sapan yorum yapacak insan sayısı oldukça fazla kendi aklınızla ve hür iradenizle daima hareket edin en azından kaybetsenizde kendi fikirlerimi uygulayarak kaybettim dersiniz bugun biri size bitcoin balon der almassınız 60k dolardan yarın olur 500k dolar niye o adamı dinlemedim diye dert yanarsınız veya adam derki bitcoin aşırı gelecek vaad ediyor 500k dolar olacak şuanki fiyatından 4-5kat düşer bu seferde niye bu adamı dinledim diye dert yanarsınız.

Uzun işin kısası bu hayatta çevrenizdeki insanların söylediklerini uygulamayın kendi düşündüklerinizi uygulayın