Emka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lokasyonu kontrol ettiniz mi istemediginiz ülke veya konumdan trafik var mı ? Bildigim en basit yöntem budur,bunlar haricinde ads panelden gösterim tıklama to oranlarını kontrol edebilirsiniz..
Teşekkürler hocam. Lokasyon Türkiye olarak kurulu hocam ilk baştan beri. Sanırım onunla ilgili değil gibi.

ROIcat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- site hızını kontrol edin. yüksekse, site açılmadan sıkılıp gidiyorlardır.
- ziyaretin ilk sayfasından sonra kişilerin potansiyel yönlenebilecek bir sayfaları var mı, ona bakın. landing page tarzı bir sayfa ise bu yine mümkün olabilir.
- 200 kullanıcı hemen çıkıyorsa, 50 tanesi hemen çıkmıyordur. bu durumda %80 'lik bir bounce rateiniz söz konusu. bu değerlerinizi bir de direct ve organik girişlerinizin bütünüyle kıyaslayın. organik ve direct tarafında bu denli yüksek bir oran yoksa, reklam metinleriniz, reklamlarınızın göründüğü arama terimleri, arama terimleri ile reklamın açılış sayfasındaki bilgilerin örtüşüp örtüşmediğini kontrol edin.
Teşekkürler hocam,

Site hızı gayet iyi VDS sunucuda barınıyor ve özel hızlandırma hizmeti almıştım.
Tıklayanlar direk konu ile ilgili bilgilerin olduğu sayfaya ulaşıyorlar. Ancak bounce arte oranını siz söyleyince direk ve organik içinde baktım. Onlarda da yüksek.
Peki oturum süresi nasıl 00:00 oluyor hocam? Hani sayfa gezmeden çıksın bu hemen çıkma oranını yükseltir de ortalama oturum süresi nasıl 00:00 olur onu anlayamadım.