Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar araştıracaksınız, ben şahsen her yerde söylüyorum instafly mucizevi bir programdır, bunu yurtdışından biri yapsa kim bilir şu an nerelerdeydi ama Türkiye'de malum meyve veren ağaç taşlandığı için hatayı kendimizde aramak yerine yada araştırmak yerine hadi bunlar olmadı deneye yanıla öğrenmek yerine niye kullanıyosunuz diye sorguluyorsunuz..

hiç bişey yapamadıysan gel paranı ver canlı destekli e-book satayım destek olayım bütün ayarlarını yapayım

ben 2 senemi ayırdım bu programa her tür boş zamanımı da bu programa harcadım ve şu an aklınızın hayalinizin almayacağı bir sayfayı ilerletiyorum bu program ile

@tolgasen; hocamız tüm vdsler banlı demesine rağmen oturduk 3 kişi bütün denemeleri yaparak artık günde 800 takip atabiliyoruz VDS üzerinden, hem de türk vds üzerinden, banlı olanlardan yani

lütfen öğrenin, deneyin, yanılın, çabalayın, çok şey katacak bu mucize program sizlere

bana bir bilgisayar, bir instafly lisansı versinler 1 ev geçindirmezsem hiç bişey bilmiyorum

@BOZKANGAL; hocamız da anlatmış zaten tüyo da vermiş değerlendirin.

Sonuna kadar katiliyorum size, Allah yapandan emegi gecenlerden bin kez razi olsun. inanin ki her gelismesini merakla bekliyorum. ve gördügüm bildigim herkese tavsiye ediyorum.. tabii ki nasil kullanacagini bilen kisi bunu ticaretle harmarlarsa daha da iyi seyler yapabilir inancindayim. hem kendi dilimizde . bir cok program var benzer. ya fiyatlari ucuktur. yada sistemleri zayiiftir. 7/24 resmen yazilimcisindan , emegi gecen herkes mutlaka teknik olarak da ilgilenmektedir.