Arkadaşlar herkese iyi forumlar, doğru yer mi bilmiyorum fakat açabileceğim en yakın burayı buldum, çok uzattım sadede geleyim
1 Eylül ayında kurmuş olduğum şirketim doğrultusunda özgün tasarımlarımı, lisanslı tasarımlarımı ve kişiye özel tasarımlarımı kendi yaptırdığım ürünlerimin üzerine baskılamak için baskı tezgahı kurdum. 1 adet plotter, baskı presi ve yazıcı. Detaylarını tek tek yazacağım. Amacım toplu baskısız ürün üretimi yapıp mockup olarak pc de tasarladığım tasarımları sipariş geldikçe o ürünlerime baskılamak. Bu sayede ürün stoğu tutmama gerek kalmıyor. Ürünlerim; kapüşonlu-kapüşonsuz sweat, oversize tişört ve baskılı çoraplar. Ayrıca baskıda kadife,simli press yapabilmek için farklı farklı metreler şeklinde. Ayrıca baskı tekniğim koyu zeminde(renkli olarak tüm zeminlere baskı yapılabiliyor)
Cihazlarımın hepsinin faturası ve garantileri mevcuttur.
Elimdeki cihazlarım:
Eko Baskı Presi - Zamanlayıcılı / basınç ayarlanabilir
OKI 5442DN Tonerli Renkli Lazer Yazıcı(5000 Adet basımdan 250 adet basıldı geriye 4750 adet basımı falan var hiç kullanılmadı gibi bir durum söz konusu.)
Kamera Sistemli Plotter (74cm) - 2 adet normal 1 adet kalın kesim bıçağı var.Eskime Kırılma yok.
Baskı Malzemelerim:
100 Adet Açık Zemin Baskı Kağıdı
100 Adet Koyu Zemin Renkliler için Baskı Kağıdı
100 Adet Yıkama dirençli Kağıt
1m2 Gold Baskı Folyosu, Bordo-Bulut Mavisi-Lacivert-Turuncu Kadife Baskı Folyosu, Reflektif Baskı Folyosu ve birçok farklı renkte folyo baskıları.
Ürünlerim: %100 Pamuk 3 iplik kendi üretimimiz.
Kapüşonlu Sweat; siyah-bordo-hardal-haki-antrasit gri
Kapüşonsuz Sweat; turkuaz, gül kurusu, siyah, ekruğ, bej
Oversize Tişört; bordo, nar çiçeği, beyaz, siyah, lacivert, hardal
100-200'den fazla tasarımları da vereceğim. Eğitimini vereceğim, videolarını göstereceğim ve aldığım yerlerin irtibat numarasını vereceğim. Bir problem olduğunda garantiden ilgilenilmesi için. Baskı konusunda tecrübeli olmanıza gerek yok, bizzat kendim tek tek alan kişiye göstereceğim.
Marka tescili almış olduğum markamı satmayı düşünmüyorum. 3k'lık bir satış sayfam var isteyene PM atarım. Yaklaşık olarak 2 ayda 11.000₺ satış yaptım sadece İnstagram sayfamdan ve 2. işim olduğu için haftaiçi ilgilenemedim. Haftasonu vermiş olduğum 100₺'lik reklamla en az 7-8 sipariş birden aldım ve havale/eft olarak. Kapıda ödeme yapmadığım için bi o kadar da ondan dolayı müşteri kaybettim. Satma sebebim babamın böbrek yetmezliği hastalığına yakalanmış olup diyalize girmesidir. Bu dönemde E-Ticaret yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. FİYAT İÇİN DM HERKESE İYİ FORUMLAR.