ayhanaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Windows yüklü tablet alın
hocam onlar bi dolu para o kadar bütçem yok surfacelerden bahsediyorsanız 2. eller bile pahalı

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalem olmazsa tablet alma hocam, bence uygun fiyatlı ince dizüstü bul yoksa tablet al hocam ama kalemsiz alma
Hocam bende böyle düşünüyordum ama laptop almak daha mantıklı gibi geldi. İnce böyle fazla yormayan bir dizüstü mantıklı olacak gibi.

Gizlisunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
laptop her zaman daha iyidir, senin her isteğine cevap verir fakat tabletler öyle değil, hep kısıtlı kalırsınız
Hocam tabletlerin de taşıma kolaylığı, her anında yanında olması, not almada rahatlık daha kağıt denilen şeyi hayatından kaldırması gibi güzel özellikleri var.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erasmus ile Budapeşte'ye gitmiş eski bir değişim öğrencisi olarak söylüyorum. Ömrünün en güzel yılını yaşayacaksın. Benim öyleydi daha doğrusu. İnşallah senin içinde eğlence ve eğitim dolu bir sene olarak geçer. Büyük ihtimalle gideceğin üniversite'de bol bol slayt ve sunum yapacaksın o yüzden tablet tam olarak ihtiyaçlarını karşılamayabilir. Bence laptop almanı öneririm.
Bakalım hocam, bende çok heyecanlıyım!! Hem de ne kadar çok bi bilseniz. Sadece dil bariyerinden korkuyorum biraz. Nasıl yaparım diye.