Yazılım ve grafik tasarım üretiyorum. Şirketim Türkiye üzerinde kurulu ve Türkiye`ye vergimi ödüyorum. Diğer ülkelerle kendi ülkemi kıyaslıyorum. Çünkü benim ülkem daha iyi olmalı. Diğer ülkelerin kötü yanlarını sayınca hoşunuza gidiyor , iyi yanlarını sayınca hoşunuza gitmiyor ise olduğunuz yerde sayarsınız. Gelişmek için dünya görüşüne sahip olmak gerekir. Üretmek gerekir.
İlahiyat fakültesini bırakıp, yazılım mühendisliği okudum. Sırf insanların sırtından geçinmeyeyim değer katayım ülkeme diye. Kimsenin haddine değil benim ülkeme olan bağlılığımı veya katkımı sorgulamak. İstesem bugün bir yerde kodaman din tüccarı olup kan emebilirdim.
yazılım ve grafik tasarımı kendiniz için üretiyorsunuz ülkeye katkı böyle bir şey değildir, bu ülke kalkınsın gelişsin diye firma mı açtınız ? kaç kişi istihdam ediyorsunuz ? geç sevgili kardeşim bunları sen bu laflarla ancak 0-6 yaş grubu kardeşlerimizi ikna edersin.
ülkeye veriyorum dediğiniz %99 faturasız işlerinizin vergisi ile de poponuz sıcak yatağınızda rahat rahat uyuyabiliyorsunuz.
ilahiyatı okumadığınız için bırakmışsınız nasip olmamış, her ilahiyat okuyan kodoman din tüccarı olup kan ememiyor zaten öyle bir dünya yok, 3 tane dengesiz din sömürüsü yapıyor diye tüm ilahiyatçıları aynı kefeye koyamazsınız, bölüme her giren tv ekranlarında milyon dolarlara program yapmıyor. enteresan kafalar bunlar değiştirin.
kolay gelsin.