beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
af buyurun şu üzerinde yaşadığım toprağı kıyaslayanlara bir de kötüleyenlere bi tek ben mi ayar oluyorum, git yaşama kardeşim 4 yıl yaşamış 4 tane insan tanımış gelmiş 40 yıllık masal anlatıyor beğenmeyen arkadaşlara arabistan, hollanda ve azerbeycan kapıları açık.
ne katmışsınız bu ülkeye ? ne okumuş hangi alanda çalışma yapmışsınız da yine de insanları değiştirememişsiniz ? sosyal alan da ekonomik alan da kariyeriniz nedir hangi toplumsal sorun üzerine yüksek lisansınız ya da doktoranız var ki ülkeden bir yol olmayacak medeni olmuyor ? yahu nerde boş insan saldır kardeşim memlekete.
Yazılım ve grafik tasarım üretiyorum. Şirketim Türkiye üzerinde kurulu ve Türkiye`ye vergimi ödüyorum. Diğer ülkelerle kendi ülkemi kıyaslıyorum. Çünkü benim ülkem daha iyi olmalı. Diğer ülkelerin kötü yanlarını sayınca hoşunuza gidiyor , iyi yanlarını sayınca hoşunuza gitmiyor ise olduğunuz yerde sayarsınız. Gelişmek için dünya görüşüne sahip olmak gerekir. Üretmek gerekir.

İlahiyat fakültesini bırakıp, yazılım mühendisliği okudum. Sırf insanların sırtından geçinmeyeyim değer katayım ülkeme diye. Kimsenin haddine değil benim ülkeme olan bağlılığımı veya katkımı sorgulamak. İstesem bugün bir yerde kodaman din tüccarı olup kan emebilirdim.