ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlenmeyi düşünmüyorum diye niye bizlerin aldığı oksijene yazık olduğunu cidden çok merak ediyorum. Mecbur mu herkes kalıplaşmış bir hayat yaşamaya ?

Zaten bütün meselenin ana kaynağı da bu maalesef ki kızların büyük kısmının bir kere evleniyorum şımarıklığı. Ben bekarım ama neredeyse tüm arkadaşlarımın evlilik süreçlerinde en baştan sona kadar hep ben vardım. Kız tarafı belki senede bir kere gördüğü akrabalarını toplayıp kuaföre gider ödemeyi damada kitler, gelin arabası neden Mercedes değil de Volkswagen der düğün boyu somurtur, bilmem hangi arkadaşım gelinliği şuradan şu kadar paraya almış benim neden daah ucuz der damadın emdiği sütü burnundan getirir daha bunun gibi binlerce örnek sayarım. Yahu bu gözler gelinin kız kardeşi arabaya binerken kapısını kimse açmadı diye küsüp ablasını gazlaması ile gelinin trip attığını gördü ve siz hala kızlar bir kere evleniyor ne olur yapsanız kafasında iseniz zaten yapacak bir şey yok. Kızlar bir kere evleniyor da erkekler her hafta yeni nikah kıyıyor sanırsınız.
katılıyorum aslında benim katlanamadığım nokta çevremde çok fazla pinti var. adamın kadının hayatı biriktirmek olmuş. üçüncü dairesini almış ama hala dolmuşa binince ücretini bize kitletmek için en son biner misal yani. sinemaya gideriz topluca yemek yeriz benim 3 dairem yok arabam yok ama ben yarım kilo pirzola alırım o bir ekmek arası alır sonra masadakilerin tabaklarını tırtıklar karısının ayakkabısını görseniz acırsınız o derece eski kadın ayakkabı bakalım diyor adam : bu kadın milleti de amma müsrif ha bir sürü ayakkabın var diyor