arkadaşlar mng kargo da 14 ay bgk (bireysel girişimci kurye) olarak 3 araç çalıştırdım. Personel sorunlarım nedeni iel bırakmak zorunda kaldım. Kendiniz çalışacaksınız size tecrübelerimi aktarabilirim.
Mng kargo en en son başarılı kargo teslimine kargo başı kdv dahil 3,5 tl veriyordu.
Günlük ortalama 100 ve üstü kargo gelir. Bazı zaman ve bölgelerde 140-150 yi bile bulur ama bir araç bir insan en fazla 140 dağıtabilri güzel para bırakır ama yorulrusunuz.
Mng avantajı alanın dar olması günde 25-30 km yaparsınız.
Bu işte ne önemli olan olay kesinlikle alanı iyi bilmeniz. Günlük nerden başlayacak nerden bitireceksiniz sizin yeteneiğnize kalmış.
Bu işte aynı yeri bir günde 100 kargoyu akşam 6 da da bitiren var akşam 4 de bitiren var akşam 8 de de bitiren var. Alanı bilince zamandan da tasarruf ediyorunuz.
Kargo dağıltıktan sonra başınızda patron yok. Şubenin işleri sizi ilgilendirmez 10 numara iş bence. ayda 26 gün çalışırsınız. Pazartesi ve cumartesi günleri kargo az gelir. mazot size aittir. en kötü tabiri caizse adam gibi çalışırsanız mazot+sigorta düşün cebinize 8k kalır.
Araştırmalarım ve tecrübem ile bana sorarsanız yurtiçi kargoda bgk olunmaz.
mng ve aras kargo bgk için uygun firmalardır. Sürat sıkıntılı. Aras araç kaplaması ister mng istemez. Bence en iyisi mng. Bulunduğunuz bölgenin bölge müdürlüğe gidip görüşebilrisiniz.
Trendyol hızlı büyüyor ilk başlarda alan çok genişti çok km yapmak çok mazot çok zaman demek. Lakin alanları daraldı. En iyisi şuan trendyol gözüküyor. Başvuru yapıp kabul edilen varsa aracını alsın bence kaçırmasın. Ben memur olmasam bu işi yaparım. Ama aracı başkası kullanır işçi çalıştırsanzı benim gibi aracı başka yerde de görürsünüz içinde bira kapağı da bulursunuz.
sorusu olan varsa yardımcı olurum.
Çok güzel bir bilgi olmuş bir önceki mesajımda da olduğu gibi bir akrabam için epeydir araştırıyorum bir arkadaşım da trendyol express ile girişimci olarak çalışıyor mng kargo da alan boş müdür hemen gelin başlayın diyor ama kurtarmaz az gelen bir bölge sorun yaşarsınız dedi onu geri çevirmek zorunda kaldık.
Bölgenin boşalmasını bekliyoruz.
Trendyol Express ile de bir tanıdık olmadığı sürece çok zor hele ki başvuru yapıp da cevap alan pek nadirdir.