Trendyol daha karlı şuan 2 haftadır araştırmadayım
Yemek sepeti bana bi kurye alımı yapıyordu asgeri ücretin üzerrinde maaş veriyor.A2 ehliyet ve tecrübe sahibi istiyor.8 saat çalışacaksın kafana yatarsa işin olsundan bi başvur istersen
eğer şahsi aracınız var ise trendyol expresse girmenizi öneririm ancak çalışan bir arkadaş bulup kesinlikle sorun , bu işler genelde dışardan görüldüğü gibi değil , aldığım bir duyumda depo görevlisi olmadığı ve kuryelerin sırayla gelen kargoları indirip kendi yüklediklerini duydum ancak tabiiki maaşlar iyi seviyede
Trendyolu biliyorum sadece. Bir tanıdığım sipariş başına 3-4 lira aldığını söyledi. Günde 80-90 paket teslim etsen muzzam bir rakam ortaya çıkıyor. Bu sektörün bu kadar makul olduğunu arkadaş anlattıktan sonra öğrendim. Hep bahsederlerdi Trendyolgo kuryelerinin 8-10 bin kazandığını ama inanmazdım, meğer doğruymuş.
Tabi Trendyolgo için şirket kurmanız gerekiyor. 29 yaş altıysanız 1 yıl Bağkur'dan da muafsınız bence tercih edebilirsiniz.
Kazançları iyi ama her şey kendilerine ait olduğundan çok fazla görünmeyen masrafları var
"eğer şahsi aracınız var ise trendyol expresse girmenizi öneririm" burada komisyon olarak ne kadar verdiği hakkında bilginiz var mı ?
Motor ehliyetim yok, motorda düşünmüyorum zaten. Aracım 2004 Honda Civic yani uymuyor fakat iş hakkında bilgi alabilirsem aracımı satıp bu iş için uygun bir araç almayı düşünüyorum.