Hocam bu çifti ben izledim, tamamen pr kokuyor, sizin gibi ve benim gibi meraktan izleyenler ile elde ettikleri gelir ile yaşıyorlar. Çalıştıkları işler üst düzey işler değil, adam bir anlatıyor ki ben siyaset mezunuyum bilmem ne, kpss den şu puan aldım torpil oldu atanamadım, torpili inkar etmiyorum fakat e güzel kardeşim madem sen baya iyi eğitim aldın, ingilizcen çok iyi, ülkende değer verilmedi sana peki Kanada'da ne iş yapıyorsun, nerelere geldin?
Küçük Dünya Yaprak hanım var, Kanada'da 10 yıla yakın yaşamış Boğaziçi Mezunu hem de, o ne iş yapmış, neler yaşamış kitabı da çıktı, eğer kaliteli bilgi almak isterseniz Kanada'da yaşam hakkında onun demeçlerini blogundan okuyabilirsiniz.
Şu işler o kadar boş ve o kadar saçma ki, ne yani Market alışverişi mi her şey, Türkiye ekonomik olarak kötü bir yer tamam kabul ediyorum, peki Kanada sağlık sistemi ne olacak.
Bunlara özenmeyin hocam, çünkü bardağın görünen tarafı gördükleriniz, yaşamadan bilinmez hiçbir şey, yurtdışı kötüdür de demiyorum ama denemeden bilemezsiniz. Tam olarak sizin ne karakterde birisi olduğunuza bağlı...
Hocam protein ve bol vitaminle beslenen insanın yaşayacağı sağlık sorunları ile makarna ve tavuk eti ile yaşayan insanın yaşayacağı sağlık sorunları aynı kefeye konulmaz bence. Resme genel bakmanızı öneriyorum. Siz makarna yerken adamlar 2 günde bir löp löp et yiyorlar. Senin bağışıklık sistemini karbonhidrat koruyor, onunkini protein... Yılda kaç defa hasta oluyorsun? Bir de o adamlara soralım bakalım onlar kaç defa hasta oluyor.