kasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam rekabet yok ve özgünseniz zaten çalışma yaptırmanıza gerek yok bana göre. SEO paketleri sizin domaininizi kuvvetlendirir o site çıkacaksa ve özgünse daha kısa sürede taşır sizi benim bildiğim kadarıyla
seo paketleri siteyi ileriye taşımak yerine maalesef (%80) geriletiyor hocam, aynı spam sitelerden herkese link verildiği için kısa süreli yükseliş oluyor daha sonra sıralamada düşüyorsunuz.

Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal imleme ilk önceliğiniz olsun. Sosyal mesyadan gelen hitler dikkat çekiyor.

Edit: forum dahil nereye link eklerseniz ekleyin dofollovv olmadıktan sonra çöp niteliği taşır.
sosyal imleme yaparken bir anda 100 lerce link paylaşımı acaba bizi spama sokar mı?
linklerim dofollow olacak şekilde alındı

EmreGul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink konusunda istediğiniz türden wa.me/+905457461051 wp den yazın hocam danışabilirsiniz
Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Google kurallarına uygun bir şekilde hareket ederek, çalışmalarımızda herhangi bir illegal yöntem kullanmıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti ile çalışmalarımıza konumuz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Zarar görülebilecek, ilerleyen dönemde bağlantı red dosyasıyla meşgul olunabilecek bir çalışma gerçekleştirmiyoruz.

https://www.r10.net/seo-hizmet-paket...ina-uygun.html
teşekkür ederim.

Bundan sonraki adımda yön belirtecek tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
(Genel anlamda ne yapılmalı yani tanıtım yazısından sonraki adım ne olmalı bunu soruyorum, paket veya hizmet arayışı içinde değilim)