AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlilik boş diyenler falan olmuş yazık sizin tükettiğiniz oksijene

Aslinda bos olan insanlar ve yaptıkları

Elalem ne diyecek diye yapılan boşa harcamalar heryerde var maalesef. Ama dik duracaksın yok diyeceksin bunu basta basa basa anlatacaksın. Karşı taraf elaleme kendini zengin göstericek diye neden sen üzülesin ya.

Hatun kişiye bunu şimdiden anlatamıyorsan isin zor cunku o seni anlamak zorunda bi omur yanyana olacaksın cunku.

Dik dur her şeyede evet deme yarin cok vurursun başına kardesim.

Hayirli olsun hakkında ins
Evlenmeyi düşünmüyorum diye niye bizlerin aldığı oksijene yazık olduğunu cidden çok merak ediyorum. Mecbur mu herkes kalıplaşmış bir hayat yaşamaya ?

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazmayayım yazmayayım dedim ama abi 10 sayfa yorumun 8 sayfası boş. adam sigara içiyor ayda bilmem kaç para veriyor yıllarca içmiş ona bir şey demiyorsunuz kızcağız ömründe bir kere evlenecek boş dediğiniz şey bir yıllık sigar parası bile dğeilken hepiniz boş konuşmuşsunuz. ayrıca evleneği kadını burda yok kadın şöyle olacak yok böyle olacak diye laf söyletiyorsunuz.
Zaten bütün meselenin ana kaynağı da bu maalesef ki kızların büyük kısmının bir kere evleniyorum şımarıklığı. Ben bekarım ama neredeyse tüm arkadaşlarımın evlilik süreçlerinde en baştan sona kadar hep ben vardım. Kız tarafı belki senede bir kere gördüğü akrabalarını toplayıp kuaföre gider ödemeyi damada kitler, gelin arabası neden Mercedes değil de Volkswagen der düğün boyu somurtur, bilmem hangi arkadaşım gelinliği şuradan şu kadar paraya almış benim neden daah ucuz der damadın emdiği sütü burnundan getirir daha bunun gibi binlerce örnek sayarım. Yahu bu gözler gelinin kız kardeşi arabaya binerken kapısını kimse açmadı diye küsüp ablasını gazlaması ile gelinin trip attığını gördü ve siz hala kızlar bir kere evleniyor ne olur yapsanız kafasında iseniz zaten yapacak bir şey yok. Kızlar bir kere evleniyor da erkekler her hafta yeni nikah kıyıyor sanırsınız.