benim listem şöyleydi: sadece yastık kılıfı, battaniye kılıfı ve çarşafı götürmemiştim örümcek ağı ve insan pisliğiyle uyudum yıkanana kadar.
yastık kılıfı, battaniye kılıfı ve çarşaf, şampuan, sıvı sabun, diş fırçası, jilet, terlik, çorap, iç çamaşırı, t-shirt, pijama, para, kimlik, telefon 2 adet biri dandik olan diğeri akıllı olan, içeri girerken bak telefonum bu diyorsun oluyo., şarj cihazı, kitap, sigara içiyosan sigara, çakmak, gazlı bez(bot vurursa dua edersin bana), yara bandı, selpak,
bunları 1 aylık alıyorsun. 1 veya 2 haftada bir yıkanıyor herşey zaten. haftasonlarıda bittikçe alıyosun bunları marketten falan ok. bu liste alışma sürecini hızlandırır örnek gazlı bezi revirdede verirler ama kendine yetmen konforunu artırıyor.