Kısa bir şey anlatayım... Önceki evliliğimden yediğim büyük bir kazığın üstüne yeniden evlendim. Severek evlendim.
Ben 5 yıl önce evlendiğimde 15 bin kredi çekmiştim. Hatta 14.bin küsürdü. dosya masrafına kesmişlerdi (:
Çünkü durumum yoktu.
Gelinliği kiraladım.
Normal bir takımım vardı gömlegi emanet almıştım. 2 beden bol gelmişti.

Düğünü dışarda yaptım. İstanbulda Sokakta

Toplamda 6.750 civarı takı topladım. Çünkü herkesi çağırmadım.
2 bilezik alabildim kuyumcu tanıdıktı borç almıştım. Evi bodrum katta 350 tl'ye tutmuştum. İkinci el bir kaç parça eşyam vardı bir kaç parça daha eşya almıştım. sıfır değil 2. el (:
Birde altımda 98 polo taksim vardı.
Eşiniz şükretmesini biliyorsa, ve iyi günde kötü günde sizinle beraberse ve seviyorsanız herşey başarılır.
Gece gündüz reeel sektörde koşturdum, internette iş kovaladım.
Küçük büyük parasına bakmadım. Çalıştım. Her sektörde koşturuyorum.Paranın büyügü küçüğü olmaz.
Ayrıca bazı konularda işim yaver gitti. Çok şükür.
Şimdi,
Bankada da param, 6 tane evim güzel bir caddede 2 katlı dükkanım, kapımda kendi özel aracım dahil 5 aracım ( 3'ü satılık, 1 eşimin 1'i benim)
Ha bu arada kendi aracı zırhlı mercedes... + satılmasını beklediğim 7 ortaklı bir arsa
1,7 milyon toplamda (3 ortagı bana ait) şuan satış aşamasında..
Ümitsizlik hrşeyin başı ve sonudur Ümitsizlik varsa başlamadan biter. ama herşeyden öte
Eşiniz şükretmesini biliyorsa, ve iyi günde kötü günde sizinle beraberse ve seviyorsanız herşey başarılır.
Herşeyden öte, çok sevidigim bir eşim, biri kız 3 yaşında diğeri erkek 1,5 yaşında dünyalar tatlısı iki yavrum var. Ellerinizden öper..
Dünüme de bugünüme de şükürler olsun... Yarınıma da ALLAH Yeter (: