Telefon Numarası 552 ile başlayıp 50 00 ile biten bir arkadaşımız, gecenin bu saatinde PHP işimiz var diye mesaj atıyor güzel hoş, AnyDesk bilgisi atıyor bağlanıyoruz, adamın ne istediği ne yaptığı belli değil o sayfadan o sayfaya geçiyor ordan oraya zıplıyor ne istediğini de anlatamıyor, sonra gerekli düzenlemeyi yapıyorum tarihi görmek istediğini söylüyor gösteriyoruz, oldu mu diyorum, SENCE OLDU MU DİĞER BİLGİLER NERDE DİYOR? Ne bileyim senin diğer bilgilerini
Hayır bir de daha anydesk ile bilgisayarını kullanmama müsaade bile etmedi, bir şey yazacağım bir inceleme yapacağım kodda, mouse 10 saniye bile kullanamadım takır takır kendisi birşeyler yaptı neyse ben başkasına bakayım dedi kapattı. Sıkıntılı mısın sen hocam diyorum yaş kaç kardeş senin ben 37 yaşındayım, r10 da hakkında illa konu mu açalım diyor

Gece gece tövbe estağfurullah nelerle uğraşıyoruz.
Hem bilgisayarı kullanmamıza müsaade etmiyor, hem kendi kendine bişeyler yapıyor alelacele sonra da biz başkasına bakalım diyor.
Gece gece iyi çattık valla, diğer tüm arkadaşlara da başarılar, hayırlı işler diliyorum Allah sabır versin bizlere