"hevesi kırılmasın diye hayır da diyemiyorum" Hata burda !

Isteyen kisinin hevesi kirilsin, umrunuzda olmasin. Sen ve esin evleniyor, elalem degil. Elalem heves ettiyse kendi dugununde hevesini alsin.
Zaten basiniza ne geliyorsa "elalem ne der" endisesinden geliyor.
Burda karar veren merci sen ve esin olmali. Siz normal harcamalar yapmak istiyorsaniz ve ONLAR luks aracla salona gidilmesini istiyorlarsa buyursun o luks araci onlar tahsis etsin o zaman. En luksunu onlar alsin kullansin o zaman.

7 sene once esimle evlendigimde kimse dugunumuze karismadi, ne benim taraf ne onun tarafi. Istedigimiz gibi dugun oldu, kimse kimseye su ne der o ne der pek kafaya takmadik. Es dost topladik eglendik dugun yaptik sonra da keyfimize baktik. Ayni sey ev duzmesi icin de. Ben ve esim haric baska kimse karismadi, sunu alin, bunu biz alalim sunu siz alin gibi sacmaliklarla...

O zaman iki aileden de bizi garpisemislerdi ama karismamislardi, sozumuzu dinlemislerdi yine de...
Siz de basindan esinizle konusun ve tavrinizi NET koyun. Siz ikiniz bir olduktan sonra isterse dunya yansin !

Sacma sapan bir kina gecesi tahtina 4000tl verecegine o parayla 5 gunluk balayini uzatirsin. Emin ol, daha cok ani biriktirirsin