Site adresi ucuzaoyun.net Site için istenen fiyat : 600 Sitenin aylık getirisi: 80₺ Sitenin açılış tarihi: 03/03/2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: epin oyun hesabı satışı Günlük hit sayısı: Belirsiz Ziyaretçi kaynağı: %100 Google Arama Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Bilinmiyor Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: 354₺ scripti ile Hosting dahil midir: evet 11 aylık herşeyi sınırsız hosting domain ile Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Neden Satıyorum ilgilenemiyorum açıkçası panellerim var onlarla anca uğraşabiliyorum alan arkadaş güzel satışlar yapabilir Toplam Gösterimi Güzel Tawk.todan bakamıyorum oraya sıkıntı oluyor yetişemiyorum güzel bir çalışma ile güzel paralar kazanabilirsiniz çünkü domainde çok güzel
domain güzel gördüğünüz gibi birde seoda yaptım onlara kelimelere geliyorlar biraz backlinkle güzel işler olabilir