LuchadoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar,malumunuz 4-5 güne yerler belli olacak. İnternette bilgi çöplüğünden başka doğru düzgün bir şey bulamadım.

Yanımda muhakkak götürmem gereken şeyler neler?

1)Ben alerji hapı kullanıyorum(tozlu ortamda), kullandığım ilaç kısmına da yazmıştım. Onu götürebiliyor muyum?
2)Aynı şekilde burun spreyi götürebilir miyim? (bunu yazmamıştım)

Yakın zamanda gidip gelenlerden varsa öneriler de alırım
1) Alerji hapını yanında götür bölüğün revircisi deftere yazıp gün içinde sana getiriyor yada revire gel al diyor.
2)burun spreyinide yanında götürebilirsin önce revirci alır sonra geri verir uğraşmıyorlar öyle şeylerle revircide er olduğu için.

eski arkadaşlar don al git yazar herşeyi veriyorlar derler ama ben 2020-1 olarak gittim ne bir iç çamaşarı verdiler ne bir tırnak makası. acemi birliğinde havlum bile yoktu herşeyi kantinden 2 kat parayla temin ettim. acemi biterkende küçük bi el havlusu verdiler (yemin töreninden 1 gün önce bu söylediğim. En çok ihtiyacın olacak şey ilk başlarda android telefon olmadığı için zamandır zamanı geçirebilmek için sigaraya abanırsın benim tercihim kitap götür yanına çok faydasını görürsün zaten 2 ay sonra askerliğin kurdu olursun telefon vs komutanlarla aranda iyi olacağı için zaman su gibi geçer gider. Anlıcağın çorap atlet bunları al yanına kitap al güzelde bi cüzdan kişisel bakım eşyaları ve en önemlisi bot kilidi pahalı şeyler alma çalarlar ucuz kaliteli şeyler temin et.

Askerlik çok güzeldi her gün lanet ediyordum fakat geldiğimde tadını tuzunu anladım düştüğün yere ve komutanlara bağlıdır birazda askerlik şimdiden hayırlı teskereler batıdan uzak dur