Böyle bir eğitim var mı? Diye sormak istiyorum mesela örnek olarak anlatayım: Bu tarz bir eğitim çekmek istiyorum yani 100 dolar deneme bakiyesi yükleyeceğim ve anlattığım göstergeler ile al sat yaparak 6 ayda paranın nereye geldiğini göstermek istiyorum. Yani tam anlamıyla uygulamalı teknik analiz. Mesela 1. video, 2.video şeklinde videolar çekeceğim ve onlarda o gün hangi coini hangi fiyatla aldığımı daha da önemlisi neden aldığımı hangi indikatörlerin alma fırsatını verdiğini hangi formasyonların oluştuğunu ve o sebeple aldığımı anlatacağım daha sonraki kapatacağım zamanda ise sattığım fiyatı neden sattığımı hangi indikatörlerin satmam gerektiğini söylediğini belirteceğim. 6 Ay sonrada şeffaf bir şekilde kar/zarar tablosuyla paranın nereden nereye geldiğini hangi pozisyonların zararla hangi pozisyonları kar ile kapattığını göstereceğim. Şuan başlasam en erken 6 ay sonra eğitimi yayınlayabilirim yani.

Kısaca tam anlamıyla uygulamalı bir kripto analiz eğitimi gibi olacak sorum şu böyle bir eğitim var mı daha öncesinden izlemek isterim ben de. Yani bakiye yükleyerek ve şahsen işlem yaparak parayı büyüten böyle bir eğitim videosu varsa linkini atar mısınız? Genelde herkes 1950`lerden kalma hiç karşılaşılmayan formasyonlarla eğitim veriyor.