Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır aktif olarak unity tabanlı oyun ve uygulamalar geliştiriyorum. Kendi kullandığım bazı unity kodlarını satmaya karar verdim. Yeni kodlar satmaya karar verdikçe bu konuyu güncelleyeceğim. Aktif olarak satışını yaptığım kod paketleri aşağıdadır.Başlıkta ön ek seçmek zorunlu olduğu için PHPseçtim. Satışını yaptığım kodlar C# diline aittir.
Unity Admob Paketi Paket İçeriği: - Admob Banner Reklam (Banner Ad) Kodu - Admob Geçiş Reklamı (Interstitial Ad) Kodu - Unity Google Mobile Ads plugini (v5.4.0) - Kullanım Talimatları Açıklamalarım: Paket içeriğinde kısaca kodları nasıl kullanacağınızı anlatan bir metin dosyası vardır. Bu metin dosyası yardımıyla kodların kurulumunu yapabilirsiniz. Ayrıca her kodun içinde dikkat edilmesi gereken yerleri anlatan yorum satırları mevcuttur. Yorum satırlarını da okuyarak kolayca kurulum yapabilirsiniz. Google Mobile Ads pluginini kurmakta zorlanırsanız pm atın. Plugin kurulumu konusunda ücretsiz destek olabilirim. Onun dışında ekstra destek almak isterseniz ücret talep etme hakkımı gizli tutarım. Fiyat 10₺ Ödeme: - Enpara - Ziraat - Vakıfbank İletişim: PM veya TELEGRAM Sipariş: PM Teslimat: Sipariş vermek için pm'den veya Telegram'dan bilgi alın. Eğer satış yapabileceğim bir zamansa önce ödemeyi alır, saha sonra kod paketlerini teslim ederim. iade: Ödeme alınıp kod paketi teslim edildikten sonra herhangi bir nedenden dolayı iade yoktur. Satın alan herkes bunu kabul etmiş olur.