Merhaba dostlar nasılsınız. ? Gününüz nasıl geçiyor ? Sizlere hazırlamış olduğumuz eğitim paketinde bazı düzenlemeler yaptık.
Eğtimde sizlere oyun satışının nasıl yapılacağını , nelere dikkat etmeniz gerektiğini, ürün tedariğini, ürünlerin nasıl teslim edileceğine kadar A dan Z ye öğreteceğim.

Eğitim sonucunda elde edecekleriniz ;

//// EĞİTİM 5 KİŞİ İLE SINIRLI OLDUĞUNDAN PİYASA ŞİŞMEYECEKTİR EĞİTİMİMİZ KAZANÇ DEĞİL KAZANDIRMA ODAKLIDIR ////
Bu şekilde eğitim sağladığımız kişilerin kazançlarını garanti altına alıyoruz ve R10 daki markamıza değer katıp markamızın geleceğine yatırım yapıyoruz.
1- Anahtar teslim Lisanslı oyun satış sitesi (PC,PS4,PS5)
2- Tedarikçimizin fiyatları çok uygun olduğundan uyguna ürünü alıp rekabetçi fiyatlara satarak yüksek kar elde edeceksiniz.
3- Sitenizin instagram hesabına Çekiliş ile +10000 takipçi gelecektir ( Çekiliş 17.04.2021 hazretiyasuo hesabında yapılacaktır ve gelen takipçiler kaliteli satın alan kişilerdir.)
4- Ürün tedariği nasıl yapılır, nelere dikkat etmeniz gerekli , bunları en ince ayrıntısına kadar öğrenmiş olacaksınız.
5- Sitenizin dijital pazarlaması için eğitim alacaksınız bu sayede nasıl satış yapıldığını öğrenip düzenli satış yapacaksınız (sürekli kazanç kapısı)
6- Domain ve 1 Yıllık Reseller hosting. ( siteniz hem mobil hemde pc tarafından stabil ve hızlı çalışacaktır.)
KAR MARJINIZ ORTALAMA NEDİR ?
Ortalama kar marjınız %95 dir. Kargo masrafı derdi vs uğraşmak yok.
Kaç Tl reklam ile ne kadar kar elde ederim ?
Belirli olan instagram mizah sayfalarında 150 Tl post reklamı ile günde ortalama 500-1000TL arası net kar elde etmekteyiz. Hatta bazı zamanlarda mesaj yoğunluğundan ürün fiyatı soran veya ödeme için link isteyen kullanıcıların mesajları altta kaldığından göremediğimiz , 1 hafta sonra cevapladığımız dahi olmuştur.
Ekim-Nisan arası kazanç, net kazanç 42.120TL . Ocak Şubat Mart ayında işlerim gereği yoğunlaşamadım. Bir iki reklam anca girmişimdir. Ocak -Nisan arası toplam satış 8.300TL
Peki Eğitim Ücreti Ne Kadar ?
2500 TL
Ödemenin bir kısmını 2 ay taksite bölebilir , rahat bir şekilde ödeyebilirsiniz.
Peki Destek Eğitim Sonrasında Devam Edecek mi ?
Tarafımızdan 1 yıl boyunca sınırsız destek almaya devam edebilirsiniz.
Referanslar ;
Kendi Oyun Satış Sitem
Tıkla @yrmz_jojuk;
@Hasan54;
İletişim
WhatsApp Veya PM