Ben şimdi size sizlerin kurdugu whatsap konuşmalarının görüntüsünü atarsam sizin YAŞAM KOÇ 'larının önerdiği diyeti buraya atarsam ne yapacaksınız merak ettim.

Ayrıca sizin çay 'ın içeriğinide buraya yazarsan sevinirim. Ben içeriğini okuduğumda Siyah çay yaprağı ekstresi, toz bamya çiçeği, yeşil çay yaprağı ekstresi, ebe gümeci çiçeği ekstresi ve kakule meyvesi ekstresi vardı. Hatta büyük oranda yeşil çaydan oluşuyor. Yani sizin çayın ekstra bir şeyi varda bizmi bilmiyoruz hocam? Yani bu çayı içinde bağırsaklar çalışmıyor mu?

Siz fabrikasına gitmişsiniz amcamı uruguay veya benzeri bir ülkeye götürdüler.

( simgesi aslandı sanırım )
Siz bundan para kazanıyor olabilirsiniz ama bu ürünleri kullanan kişilerin ağır diyetler yapması gerektiğini herkes biliyor. Yoksa dünyada mide amaliyatı kalmazdı değil mi?

Size hayırlı satışlar.
Ben günde 7-8 defa çayını tüketiyorum bayağı da kilo verdim vermeye de devam ediyorum. Herhangi bir sorun yok

Yani sadece satış olarak bakmayın faydası olmasa ben de kullanmam

Diyet olayına gelirsek herkesin önerisi farklı işi bilmiyor diyet öneriyor da olabilir kendi grubuma önermem kafasına göre önerene de izin vermem. Ayrıca vasıf olarak da şunu belirteyim beslenme uzmanı ve beden eğitimi öğretmeniyim

Kolaylık diliyorum