Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmeyen arkadaşlar ne güzel de yazmış Uzun zamandır bu işi yapıyorum. Birisi şok diyet yazmış da arkadaşım bizde şok diyet diye birşey yok. Ürünlerin üretim tesislerine kadar gittik. Aktarlarda ot 100 lira demişler bizde işin garibi ot da yok Hocam sen istikrarlı kullan fire verme faydasını göreceksin.
Ben şimdi size sizlerin kurdugu whatsap konuşmalarının görüntüsünü atarsam sizin YAŞAM KOÇ 'larının önerdiği diyeti buraya atarsam ne yapacaksınız merak ettim. Ayrıca sizin çay 'ın içeriğinide buraya yazarsan sevinirim. Ben içeriğini okuduğumda Siyah çay yaprağı ekstresi, toz bamya çiçeği, yeşil çay yaprağı ekstresi, ebe gümeci çiçeği ekstresi ve kakule meyvesi ekstresi vardı. Hatta büyük oranda yeşil çaydan oluşuyor. Yani sizin çayın ekstra bir şeyi varda bizmi bilmiyoruz hocam? Yani bu çayı içinde bağırsaklar çalışmıyor mu?
Siz fabrikasına gitmişsiniz amcamı uruguay veya benzeri bir ülkeye götürdüler. ( simgesi aslandı sanırım )

Siz bundan para kazanıyor olabilirsiniz ama bu ürünleri kullanan kişilerin ağır diyetler yapması gerektiğini herkes biliyor. Yoksa dünyada mide amaliyatı kalmazdı değil mi? Size hayırlı satışlar.