paskevich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısır döngü aslında bu, Oğluna gelin alırken harcama yapan kaynana kızını verirken hıncını alma amaçlı kendime değil kızıma istiyorum adı altında istedikçe istiyor.. Bir de işin şov kısmı var tabii, Hade durumu olan alsın tamam da durumu olmayan ve kızını emanet ettiğin adamı daha hayatın başında borcun altına sokmak niye.. Bu boşanmaların yüzde 90'ı ilk etapta alınan altınların nereye gittiği ya da gitmediği ile ilgili tartışmalar yüzünden oluyor. Tabii farklı kılıflar uyduruluyor ama eminim ki sorunların asıl temelinde o neden yatıyordur.. Yazık, günah diyorum sadece...
Hocam çok şükür babamın halı vakti yerinde benim işim gücüm yerinde. size şöyle söylim doğrulayacak nitelikte olarak benım peder bir dugun salonuna ortak arada sırada bu virusten once salona gider bakar basında dururdum. size söyle söylim normalde dugunde GELİN tarafının gelin odasında işi olmaz. işin içindeyiz bildiğimizden soyluyorum. Bu gözler düğün esnasında gelin odasında gelinin akrabaları ile damadın akrabalarının saç baş altınlardan dolayı daha ilk dakıkadan kavgalarına sahit oldu. baştan aşağı rezillik.. ötesi yok. diyeceklerim bu kadar.