Amin hocam..
Derler ya '' sadece kızla değil ailesiyle de evlenirsin '' tamda oyle bir durummuş. tuhaf yanı su hocam. benım oturacagım evden teyzesıne ne kuzenıne ne kim onlar ? benım ailem hayırlı olsun diyip duasını eksik etmiyorsa onlar da karsımayıp dua etsınler para pul fıkır bekleyen yok ıhtıyac da yok zaten. ben bohça için 5 araba gitmek zorundamıyım ? mevzuya mı gidiyor bohça ayarlamaya mı anlamadım.
kalabalık dukkana girince adam '' noluyor lan '' demediyse bişey bilmiyorum kafaları saysanız 50 kişi vardık yani..
Haklısınız hocam karşı taraf cidden abartmış , sizin bunalmış olmanızı stres yaşamanızı
anlıyorum lakin karşı tarafın düşüncesi şu şekildedir bunlar daha genç oturacağı evi seçerken neye dikkat edeceğini bilmezler akılları beş karış havada ne görseler tamam diyeceklerdir şeklinde düşündükleri için müdahil olmaya çalışıyor ki yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sevdiğinizin ailesinde onay alma ihtiyacı var. Damatları ev tutacak iyi bir yermi kardeşime sorayım onlarda tamam derse iyidir bizim kız şunu alacak kuzenleride bir görsün onlarda tamam diyorsa tamamdır o zaman kimi ailelerde bu onay alma yaptığından emin olmak için tasdik alma olayı ülkemizde fazlasıyla oluyor. Sizin yapacağınız saygı çerçevesinde yapabileceklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymak bu istekleri konuşmak için anne ve babanızın sevdiğinizin anne ve babası ile başbaşa konuşmasıdır