mobiloyunhizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla bende yazıyordum sen etiketledin öyle yazayım

öncelkle bende evlendm 1 sene oldu olmadı nişan düğün vs dahil 100 bin lira param gitti ve bn eşya almadım ev dizmedim. Evet baktığın zaman insanın içine oturuyor aileler yüzünden bu kadar masraf yapıyorsun yazık kesinlikle boş bir harcama ama EVLİLİK güzel şey vesselam. Kötü yanları da var ama öncelikle Allah'ın emrini yerine getiriyoruz. Derdi veren dermanı da veriyor kesnlkle hiç canınızı sıkmayın zor ama güzel inanın.
Ve son olarak Allah'ım yardımcın olsun.

“Dört şey tüm nebîlerin sünnetlerindendir. Utanma duygusu, güzel koku sürünmek, misvak kullanmak ve evlenmek.” (Tirmizi, Nikâh, 1)
Kafa olarak o kadar bitik bir haldeyım hocam tekrardan hakkınızı helal edin lütfen adınızı mobilyahizmetleri seklınde okuyunca dedim şimdi konuya gelir yok onun fiyatı su baska da var vs dersiniz kan beynıme fıralr falan aman aman

Şüphesiz ki hocam. bir atlatabilsek. yan yana sorunumuz yok. çok şükür. içini biliyorum çünkü.. ama o aile yokmu aile..

ekrempolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oyüzden ben düğün yapmadım düğün yerine ev aldım ev eşyaları aldım paraları hep oraya harcadım düğün demek borç demek oraya harcanacak para ile borçsuz bir şekilde evimi kurdum
işte beklediğim tavır tamda bu hocam. mutlulugunuz daim olsun..