Abimi 6 ay önce evlendirdik 😂 neredeyse 200 bine yakın para gitti. Koltuklar vb şeyler bizde kullanılmıyor ki ama yinede alıyorlar inan ben urfada yaşıyorum bilir misin bilmem ama kimse yemek masasında yemek yemez. Yani şuana kadar hiç bir ev ortamında kendi aşiretimden olanların hiç birinin evinde yemek masasında yemek yemedim 😂 ama ilginç olan şey evlemeden şuan yemek masası alıyorlar. Koltuk takımı mesela aynı kimse koltuk takımında da oturmaz herkes yerde oturuyor. Bir diğer ilginç şeyde yatak bizimkilerin hepsi yer yatağında yatar. Ama büsbüyük yatak alıyorlar yani kullanmadıkları şeylere ödedikleri gereksiz paranın hesabı yok 😂
Bu durum değişir mi? Biraz zor gibi millet lüxe düşkün olmaya başlamış gereksiz istekleri özellikle kadın ve tarafları tarafından bitmek bilmiyor. Türkiyede hangi erkeğe sorarsan sor ve bir erkekle evlen 😂 en fazla eve gidecek para 30/40 bin tl oda gerçekten en iyi şeyleri alsanız biz o kadar öğrenci evlerinde kaldık 1 tabak takımı 1 tencere ile yaşanılıyor yani kadınların mutfakta bilmem 50 tane tabağı ne yaptıklarını neye yaradığını çözmüş değilim allah erkeklere sabır versin ben evlendiğimde yıldırım nikahı ile kabul edecek biriyle evlenecem hatta düğün falan hiç bir şey olmayacak kabul eden böyle etsin etmiyorsada bana ne 😂 sevmek ev dizmekse kendisi gidip dizebilir