Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kıyım kıyım kıyıyorum, sorun yok. 😂 😂 😂 Çünkü buna ihtiyacım var. Her makale için en az 10 kaynaktan araştırma yaparım. 1 saatte anca 500 kelime falan yazabiliyorum çünkü otomatiğe bağlamış bir şekilde düşünmeden yazmıyorum. (Tabii ki saatte daha fazla yazan kişiler böyle yapıyor diye itham etmiyorum. Eminim kaliteli bir şekilde saatte daha fazla yazanlar çoktur.)

Ama elbette kendini bilmez insanlarla karşılaşmak üzücü oluyor. Yazdırdığı makalenin ücretini (20 TL ) 1 ay sonra isteyen kurumsal üye mi dersin (Konuyu bilen biliyor, iftiracı olduğu için banlanmıştım falan.); 500 kelimelik makale gönderip bunu rewrite et dedikten sonra 'ben 300 kelime olsun demiştim' diyen, ben de 'tamam ücrete gerek yok' dediğim halde 'paranın kölesi, fazla para almak için fazladan yazdın' diye -trade atan zavallı mı dersin... Nedense hep enteresan insanlar beni buluyor. Böyleleri için 1 kelime yazmak bile israf. Yoksa taban fiyat ile kalite arasında mutlak bir ilişki olduğuna inanmıyorum. Ucuza kaliteli yazan da, pahalıya çöp yazan da var.
Merhaba makale ücretinizi öğrenebilir miyim