Merhaba tayfa,

Bugün öyle iş güçten ziyade farklı bir konu hakkında tecrübelerinizi görüşlerinizi almak isterim. Evli olanlardan yeni evlenmiş olanlardan özellikle. Aga nasıl yapıyosunuz TÜRKİYE şartlarında benım verdiğim her kuruş içime oturuyor. YAZIK diyorum valla. Çok saçma adetlerimiz ve harcamalarımız var. Benım yıllarca biriktirdiğim birikimim yok şu adet oldugu için yapılacak yok bu da bizim memleketin adeti vs diye diye gidiyor.

Kimsenin de hevesi kırılmasın diye hayır da diyemiyorum ama gerçekten darlanmaya başladım. İşim gücüm yerinde normalde dert etmem ama bu yaşa kadar para pul hesabı yapmadım ama hep düzgün ve sonuç veren adımlar attıgım için hesaplı oldugum ıcın sanırım. Şimdi öyle saçma sapan seylere paralar veriyorum ki anlatamam.

anlamadığım şey ise bir insan başka bir insanı seviyorsa sadece kendılerını mutlu edecek diye birşeyler alıp yapmalı, biz hep başkaları gelecek eksik olmasın, onlar gelecek kusur olmasın, şunlar gelecek en iyisi olsun diye gösteriş, gösteriş çok saçma geliyor bana be..

Mesala; Ben diyorum ki yapalım nikah kıralıyalım bi karavan ege akdenız koy koy gezelım. onlar diyor x marka luks arac kıralıp oyle gidelim salona vs fark bu..

Şöyle özetlim; saçma sapan şeylere harcadığım +65bin tl ile buradan bir işe girsem yada ne bilim alt koinlere atsam belki de 100bin olmuştu. şunları yazarken bile 3 dal sigara gitti gerisini siz hesap edin.