benimde yakın zamanda eticaret sitesine ihtiyacım oldu hali hazırda akçayda 7 kişinin çalıştığı bir marketimiz var kasap şarküteri vs. bunları internet üzerindende getir gibi bir internet sitesine ihtiyacım oldu yine site kurnasını vs. biliyorum ama yinede bi uzmana danışalım diye bölgede bölgede daha önce başka bir market için site hazırlamış biriyle görüştük dedi ki ben böyle böyle sistem kullanıyorum bunu istediğiniz gibi düzenleyip teslim ederim ürünleri siz girersiniz dedi ve bize 3bin tl fiyat biçti kullandığı altyapıda wordpress dedim nE ben araştırayım bari sonra bir çok yerde wordpress ile kurulunca sistem yavaşlıyor yüksek bellek cpu istiyor vs. diyordu opencartı keşfettim baya başarılı buldum denemeler yaptım beğendim opencartı seçtim bayadır üzerinde çalışıyorum istediğim bir çok yöne çekebiliyorum journal3 gibi bir panel işimi sadece 61 dolara çözdü ortalama toplamda 800-900 tl gibi bir rakama güzel bir site yaptım yani biraz bilgi ve araştırma ile seçim yaptım umarım fikir edinebilmişsinizdir