semihgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu takipteydim. @GuzelNetTr; den domain+hosting almak istiyordum. Fakat satın alım ekranında domain seçmemize rağmen faturaya o işlem yansımadığı için başka firmadan aldım. Onlarında SSL var demesine rağmen yok olduğu için iade ettim. Şimdi güzeli yine takip edip araştırıyordum. Kendilerini konuda görünce yazmak istedim. Hosting alırken domain eklenmiyor bir türlü faturalama kısmına bunu çözerseniz daha tatlı olur sanki, ya da ben yapamadım..
Merhabalar,

Yaşamış olduğunuz aksaklığınızla ilgili üzgünüz. Bu sorunun bizim ekranımızda çıkması için çeşitli birkaç paketimizde sipariş testi yapmak istediğimizde ne yazık ki bu soruna ait herhangi bir durumla karşılaşmadık.

Yeni siparişi verirken 2. adımda "Yeni Alan Adı Tescil Et" seçeneğini seçerek ilerlediğinizde, sizlere 4. adımda hem hosting hem de alan adı hesap özetini sistem göstermektedir: https://prnt.sc/119ffu3

Sorunu hangi paketi sipariş verirken yaşamıştınız? Bilgilendirmede bulunursanız kontrol sağlayabiliriz. Ek olarak bize her zaman bu konularda web sitemizde bulunan sağ alt köşedeki "Satış Temsilcisi Canlı Destek" sistemi üzerinden ulaşabilir ya da R10.net özel mesajdan da bu üyeliğimize ulaşarak satış desteğinden hızlıca yararlanabilirsiniz.

İyi Çalışmalar,