hocam yaklaşık 7 yıldır minecraft oynuyorm sonoyuncuyu önerebilirim oynamak isterseniz veya blocksmc öneririm türk serverinde çoluk çocuk dolu olduğu için size küfür falan ediyorlar yenince tilt ediyorlar kısaca yabancı server öneririm
Çok teşekkür ederim. Açıkçası hemen hemen hiç bir şey bilmediğim bir alan.
Mesela şuan ben oynamak istiyorum. Ücretsiz bir sunucunun olduğu yere (ki oraya nasıl gidilir bilmiyorum) gidip oynamaya başlayabiliyor muyum?
Yoksa önce oyunu bi satın alıyorum... ondan sonra artık ücretli mi ücretsiz mi ona göre uygun yere gidiyorum?
Merhaba,
İlk öncelikle 2 çeşit oyun modu vardır. Tek oyunculu ve çok oyunculu.
Tek oyunculuda tek başınıza oynarsınız, kimse sizinle beraber oynayamaz. Çok oyunculuda ise, premiumunuz var ise, premiumlu ve premiumsuz sunuculara, premiunuz yoksa sadece premiumsuz sunuculara bağlanabilirsiniz. Herhangi bir sunucuya bağlandığınızda çoklu oyunlar da olabilir, sadece bir oyuna odaklı sunucu da olabilir. Örnek vermek gerekirse, craftrise hub sunucu olduğu için, yaklaşık olarak 20-25 adet oyunu kendi sunucusunda barındırıyor. Her oyunun ise farklı bir kuralları var. Minecraft sunucularının en çok oynanan sunucusu ise hypixeldir. Bu sunucuya girmek için premium gerekir. Reklam gibi olmasın ancak, premium satın almak isterseniz,
https://risepazar.com/ adresinden almanızı tavsiye ederim.
Hayırlı akşamlar.
Evet siteye girdim. Whatsapp hattından rahatsız ettim arkadaşı.
O önerdiğiniz sitede 5₺'lik bir paket var.
O paketi alsam direk oynamaya başlayabiliyor muyum?