Nettsted adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polonya beyaz milliyetçliğinin en çok yükseldiği ülkelerden biri... Aynı zamanda dini konularda aşırı tutucular. Yani açıkçası müslümanları sevmiyorlar. Müslüman olmasanız bile müslüman bir ülkeden gelmeniz yeterli. Onun yerine Macaristan ya da Çek Cumhuriyeti gibi ülkeleri öneririm. Son zamanlarda çok sıkıntılı olmaya başladı... Hatta Macaristan bence en ideali eski doğu bloğunda.

https://www.dw.com/tr/polonyada-y%C3...B1k/a-36848411
Macaristan ve Çek cumhuriyetini de araştıracağım. Ancak ırkçılığın bu kadar problem olacağını düşünmüyorum. Ki 2-3 tane polonyalı arkadaşım var hiç sorun yaşamadık onlarla. İlla ki maruz kalacağım ama yarın almanyaya da fransaya da gitsem maruz kalacağım maalesef. Teşekkürler yorum için
alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ailenin durumu çok iyi değilse çalışarak hariç zor gibi geliyor bana ama bir işte çalışırsan okursun youtube dan gelen gelir de önemli hem de yabancı dilini geliştirmiş olursun
Çalışmadan olacak iş değil zaten. Mümkün değil yani. Şu an ufaktan gelir getiren web sitelerim var, gelirleri artacak inşallah. Yine youtube kanalında da Polonya'da yaşam, polonya'da kamp, nasıl geldim videoları ile iyi kazanç elde edebilirim diye düşünüyorum. Yabancı dil, vizyon genişlemesi, ayrıca ab diploması sayesinde geleceğimi Türkiye'de okuyanlara göre çok daha sağlama alırım diye düşünüyorum. İlla ki zorluk çekerim tabi...