Merhaba arkadaşlar, Android uygulamadan PHP üzerinden Mysql'e veri kaydediyorum fakat "if" kodunu işin içine katınca kod çalışmıyor. Sizce nerede hata yapıyorum?

$gir = $baglanti -> prepare("INSERT INTO demo_veriler SET birlik = :w, saglik_tesisi = :e, kunye = :r");
$sql_giris = $gir -> execute(array("w" => $birlik, "e" => $saglik_tesisi, "r" => $kunye ));

Yukarıdaki kodu İf'siz yazınca veriyi aktarıyor. İf ile birlikte çalıştıramadım.

<?php
    if($_POST){
        // androiddden gelen verileri al ve değişkene aktar
            $birlik = stripslashes($_POST["birlik"]);
            $saglik_tesisi = stripslashes($_POST["saglik_tesisi"]);
            $kunye = stripslashes($_POST["kunye"]);
}

try{
            $baglanti = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=biyomed ;charset=utf8", "biyomed", "Ab123");
            $baglanti -> setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);
        }catch(PDOException $e){
            print $e -> getMessage();
        }

if ($birlik == "DEMO") {
    echo

$gir = $baglanti -> prepare("INSERT INTO demo_veriler SET birlik = :w, saglik_tesisi = :e, kunye = :r");
        $sql_giris = $gir -> execute(array("w" => $birlik, "e" => $saglik_tesisi, "r" => $kunye ));

} elseif ($birlik == "TESİS") {
    echo  

$gir = $baglanti -> prepare("INSERT INTO tesis_veriler SET birlik = :w, saglik_tesisi = :e, kunye = :r");

} else {
    echo  

}
?>