Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazir yazınız varsa yollayın cimere atayim
yok, onların sebebi ben olmıcam ben sadece başından beri uyarıyorum hepsini. hem resmi forumlarında hem ko cuların kullandığı frmtr de. ikisinden de banladılar ona rağmen uğraşmadım. ama bir gün birisi uğraşacak illa ki. oyuncak zannediyolar bu işleri. hepsi yasa dışı faaliyet gösteriyor ve yaptıkları suç lakin cehalet düzeyleri çok yüksek olduğu için umurlarında değil. sen hem bu yasadışı işleri resmi ortamlar üzerinden para aktararak gerçekleştir hem için rahat uyku uyu. çok enteresan, cehalet kafası. ntt sözleşmesinde kural koymuş. oyun parası reel paraya çevrilemez oyunun amacı deneyim ve eğlencedir vs diye. adamlar kendileri uymuyor kendi kurallarına. gözlerinin önünde ticari platform reklamları yapılıyor, forumdaki moderatörleri bu platformlardan sponsorluklar alıyor vs. çok büyük kumar oynuyorlar ve içleri şu yüzden rahat muhtemelen. biz neticede maaşlı çalışanız bize verilen görev neyse onu uyguluyoruz sorumluluk şirket sahibine aittir ama görücez, o günler geldiğinde bakalım para kazanan oyuncusundan, göz yuman yönetimine tek tek sorguya çağrılacaklar mı çağrılmayacaklar mı. hatta o frmtr de bu kategoriyle ilgilenen yönetim ekiplerine dek hepsi sorgulanacak buraya yazıyorum. onlar da orada üyelik satışı yapıyorlar pazarcılara vs.