Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her şey üniversite değil bana göre hocam.Aynı eğitimi ben evde kitapları okuyarakta alabilirdim.Boşu boşuna giden senelerime acıyorum.Eminimki benim gibi düşünenler illaki vardır.
Üniversite okuyorum ancak okumamak istiyordum. Şu online eğitime geçildiğinden beri ayda en az 5 kitap okuyorum. Her gün farklı webinar ve etkinliklere katılıyorum. Çok farklı konularda video izliyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Bu süre içerisinde stajımı yaptım, çeşitli yarışmalara katılarak final derecesi elde ettim.

Okulda geçen 2.5 seneme baktığım zaman gerçekten boşuna geçen zamanmış. Çünkü ayda anca 1 kitap okuyabiliyordum, kendimi geliştirmek için zaman kalmıyordu. Okula gitmek için giden zaman, diğer dersi beklerken geçen zaman gibi. Sabah 5'te uyanıyorum gece 11 de günü noktalıyorum. Bu saatler arasında boş geçen vakit en fazla 2 saattir. Aynı zamanda da okulların online olmasından itibaren diksiyonumu geliştirdim, konuşma sorunlarımı çözdüm.

Bazı bölümler gerçekten okulda okunulması gerekir. Örneğin; sağlık bölümleri, mühendislik bölümleri gibi. Diğer bölümler ise bence online olmalı artık tamamen. 4. sınıf iletişim öğrencisiyim. Ancak unutulmaması gerekir ki tercihler sonuçlara gebedir.