Kısaca şöyle özetleyelim bazen bir fikir oluşuyor arka arkaya 5 adet farklı tasarımı 10dk'da da çıkarabiliyoruz, bazen de saatlerce bir parçayı tek tek çizip bir tasarımın parçası olarak hazırlıyoruz. Sizin istediğiniz iş hazır telefonlarda bulunan programlardan da yapılabilecek bir şey de olabilir bu sebep ile iki saatte şunları bunları yaparlar diye düşünmeniz çok normal. Arkadaşlar ve kendi adıma istenilen tasarımın içeriğine bağlı olarak içerikte kullanılacak envanterleri bilirsek ona göre çalışma ücreti ya da toplu bir ücret iş içeriğine göre netleştirile bilir.
Örnek;
İnstagram post + hikaye ayrı ayrı hem video hemde tasarım olacak şekilde günlük 5 adet.
Post video örnek x sayfasındaki benzeri (link)
Post tasarım örnek x sayfasındaki benzeri (link)
Hikaye tasarım örnek x sayfasındaki benzeri (link)
Hikaye video örnek x sayfasındaki benzeri (link)
Buna göre değerlendirme yapılıp ortalama alacağı vakit ve kullanılacak içerik envanteri hazırlanır, fiyat + zaman belirlenir.
Tasarım yaparken bizler belirli masraf ve zaman harcıyoruz. Bunlar sigara, kahve + yemek. Kullandığımız PC bir araba parası programlar deseniz ayrıca bir para crackli kullanıyoruz eksik hatalı sorunlar oluşuyor e bide göz sağlığımız var en önemlisi saatlerce gözlerimiz bozulurken birde aşırı beyin fırtınası bla bla...
Bi araç kiralamak istesek günlük 150₺ ye de var 500₺ ye de e benim PC bi araba parası bunun kaskosu yok sorunları ile masrafları bana ait 50₺ ye iş yapıyorlar biz nasıl yapacaz bu işleri e siz müşterilerde 5 dk şık iş diyorsunuz e bide yeni yetmeler var telefondan hazır tasarımla 20₺ ye iş yapanlar bla bla derken uzayıp gidiyor...
Hizmet almak isteyen beyfendi arkadaşlarımızın serzenişi eleştirmeyi lütfen ve haklılarda o kadar sıkıntılıyız ki birde masrafını geçtik para harcamadan para kazanmaya çalışıp her işi ben daha ucuza yaparım diyenlerde eklenince, biz sizlerden çok şey istemiyoruz sadece işin içeriğini açık ve net bir biçimde zahmet olmazsa yazın ve benim cebimde ki para bu deyin 3 kuruşada 28 köfte yanına büyük boy kola ve patates istemeyin biz size en kaliteli, profesyonel çalışmalarımızı sizin markanızı yükseltecek biçimde oluşturalım.
Her hangibir ihtiyacınız olduğunda da çekinmeden bizlere ve diğer arkadaşlara yazın danışın ve doğru hizmeti alın.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.