Şikayetvar konularına dikkat ediniz, bende incelemiştim bu firmayı vazgeçtim.
Sadece şikayet var yorumlarına bakmak yeterli olmaz, Google İşletme yorumlarına da bakarsanız eğer aynı kişi tarafından yapılmış bilinçli karalama kampanyasından ibaret görüldüğü kadarıyla da başarılı olmuş bu kişi. Hepsini inceledim hatta eğitim yayınlarına da katıldım. Söylediğim gibi her hangi bir satış ortaklığım yahut bayiliğim yok. Özel olarak iletişime geçip standart gönderdikleri referanslar dışında özel referansları da temin ettim. Şikayet var konusundaki uzun mesajlı postu ifade ediyorsan eğer bence tamamen şirket haklı, para veriyorum ayağına yatıp ücretli olan bir özelliği ücretsiz gibi laubali şekilde üstüne konmaya çalışmakta etik dışı olduğu gibi yüzsüzlüktür.
Olumsuz olarak gördüğüm yan ise müşteri memnuniyetine gereken hassasiyeti göstermemeleri bir konu da haklı olabilirsiniz ama satıcı olarak müşterinin gönlünü yapmak her zaman elzemdir. Yoksa sistemlerinde fazla problem olduğunu düşünmüyorum ki e-ticaret yazılımı dışında ayrı olarak " pazaryeri entegratörü " de yapıyorlar.
Entegre işlemleri girdiği zaman her müşterinin beklentisini karşılamak elbette mümkün olamaz çünkü çok kompleksli bir yapı pazaryeri entegresi ki buna rağmen sitelerinde bununla ilgili bir çok dökümana erişebilirsiniz.
Proje'mi tamamladığım kendileriyle çalışmayı düşünüyorum eğer fikrim değişmezde onlarla çalışmaya başlarsam tecrübelerimi detaylıca topic altında yazarım.